Bag produktionen af podcasten ”Kirke og Co”

Skrevet af Jeannette Refstrup

Den 26. marts 2021

Vi kan lige så godt advare: Det er ikke små og lette emner, Aarhus Stift tager fat på i 2. sæson af podcast-nyskabelsen ”Kirke & Co”. Vi har sammen med Journalist Søren Laursen fra Patos Film har været med til at tilrettelægge og er medproducenter af podcasten “Kirke og Co”.

Vi har gjort os umage som medproducenter af podcasten “Kirke og Co” for at formidle let og i øjenhøjde til alle os, der måske nok er medlem af Folkekirken, men sjældent dukker op i kirken. 

Mød blandt andet entertainer Lotte Heise, der fortæller om sit forhold til bøn. Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fortæller om, hvorfor troen er vigtig, hvis vi vil forme den bedst mulige fremtid, og psykolog Krista Korsholm Bojesen forklarer, hvorfor skam i dag er en følelse, der rammer flere af os.

Lytterne kan også komme med pilgrimspræst Anette Schultz på pilgrimsvandring i deres egen baghave, og de kan høre korshærspræst Morten M. Aagaard slå til lyd for en manderevolution bygget på ridderdyder. 

Forfatter Pernille Aalund fortæller om bønnens kraft, ligesom en episode handler om, hvordan Horsens Kommune og de lokale kirker sammen bekæmper ensomheden blandt ældre mænd.

Sidst men ikke mindst er det også lykkedes at få et interview med den tyske stjernesociolog Hartmut Rosa om ”accelerationssamfundet”. 

Det har virkelig været et privilegium at være medproducenter af podcasten “Kirke og Co” og få lov at beskæftige sig med vigtige emner, som ensomhed, fremtiden, at være midt i livet, vandring, bøn, accelerationssamfundet, skam og nåde.  

Samtlige episoder er frit tilgængelige der, hvor du normalt finder dine podcasts fx Apple Podcast eller Spotify. 

Giv det et lyt!

Læs mere om vores andet podcast ”Klog på Gris” her>> 

Måske kan du også lide …

Find jeres Tone of Voice

Find jeres Tone of Voice

Betydningen af en stærk stemme er så undervurderet, at det holder os vågne om natten. Find din tone of voice og lær, hvordan du skiller dig ud fra mængden. Hej, halløj, godherligmorgen eller bare pænt goddag.Der er mange måder at begynde en mail på. Uanset hvilken vi...

Derfor er humor et godt strategisk værktøj i din kommunikation

Derfor er humor et godt strategisk værktøj i din kommunikation

Et drys humor gør dig ikke kun uimodståelig at lytte til. Det er også et stærkt kommunikativt værktøj. Lær hvorfor, og hvordan du bruger humor i din kommunikation. Ved du, hvordan man får en fisk til at grine?Man putter den i kildevand. Der er nu intet som humor, der...

Hvad en gammel romer kan lære dig om god kommunikation

Hvad en gammel romer kan lære dig om god kommunikation

Hvem søger du råd hos, når du vil dygtiggøre dig i at kommunikere godt?Medmindre du prompte svarer ”En gammel romer!”, har vi et sjovt fif til dig i dag.De gamle romere og grækere er nemlig et stort forbillede inden for retorikken. Vi tænker specifikt på Cicero. Og vi...

Skal dine tekster være 100 % bedre?


Få 3 siders tjekliste med 16 punkter + strategiske overvejelser samt huskeregler og kæpheste.

Din tjekliste er på vej, kig i din indbakke.