...

Bag produktionen af podcasten ”Kirke og Co”

Skrevet af Jeannette Refstrup

Vi kan lige så godt advare: Det er ikke små og lette emner, Aarhus Stift tager fat på i 2. sæson af podcast-nyskabelsen ”Kirke & Co”. Vi har sammen med Journalist Søren Laursen fra Patos Film har været med til at tilrettelægge og er medproducenter af podcasten “Kirke og Co”.

Vi har gjort os umage som medproducenter af podcasten “Kirke og Co” for at formidle let og i øjenhøjde til alle os, der måske nok er medlem af Folkekirken, men sjældent dukker op i kirken. 

Mød blandt andet entertainer Lotte Heise, der fortæller om sit forhold til bøn. Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fortæller om, hvorfor troen er vigtig, hvis vi vil forme den bedst mulige fremtid, og psykolog Krista Korsholm Bojesen forklarer, hvorfor skam i dag er en følelse, der rammer flere af os.

Lytterne kan også komme med pilgrimspræst Anette Schultz på pilgrimsvandring i deres egen baghave, og de kan høre korshærspræst Morten M. Aagaard slå til lyd for en manderevolution bygget på ridderdyder. 

Forfatter Pernille Aalund fortæller om bønnens kraft, ligesom en episode handler om, hvordan Horsens Kommune og de lokale kirker sammen bekæmper ensomheden blandt ældre mænd.

Sidst men ikke mindst er det også lykkedes at få et interview med den tyske stjernesociolog Hartmut Rosa om ”accelerationssamfundet”. 

Det har virkelig været et privilegium at være medproducenter af podcasten “Kirke og Co” og få lov at beskæftige sig med vigtige emner, som ensomhed, fremtiden, at være midt i livet, vandring, bøn, accelerationssamfundet, skam og nåde.  

Samtlige episoder er frit tilgængelige der, hvor du normalt finder dine podcasts fx Apple Podcast eller Spotify. 

Giv det et lyt!

Læs mere om vores andet podcast ”Klog på Gris” her>> 

Skal dine tekster være 100 % bedre?

Når du klikker “tilmeld mig” siger du samtidig ja til at modtage digital markedsføring fra os. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores privatlivspolitik her.

* skal udfyldes

Måske kan du også lide …

Find jeres Tone of Voice

Find jeres Tone of Voice

Betydningen af en stærk stemme er så undervurderet, at det holder os vågne om natten. Find jeres Tone of Voice og lær, hvordan du skiller...

Skal dine tekster være 100 % bedre?


Få 3 siders tjekliste med 16 punkter + strategiske overvejelser samt huskeregler og kæpheste.

Din tjekliste er på vej, kig i din indbakke.