Om Strupstrup®

Connect med og følg Jeannette her

Jeannette Refstrup

Jeannette er Executive Master i Corporate Communication fra Aarhus BSS (den gamle handelshøjskole) og bureauets ekspert i corporate branding og strategisk ledelseskommunikation.

Hun elsker storytelling, kommunikation og formidling – og det er primært Jeannette, du møder som foredragsholder og underviser.

Hun er oprindeligt uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med 10 års dagbladserfaring.
Jeannette er desuden aktiv i flere bestyrelser.

GODE RÅD
OM STRATEGISK
KOMMUNIKATION

SKAL VI HJÆLPE
MED DIT NÆSTE
PROJEKT?

Gitte Glibstrup

Gitte har taget en bestyrelsesuddannelse med fokus på små og mellemstore virksomheder udbudt af Aarhus BSS (den gamle handelshøjskole) – og dertil en uddannelse i strategisk rådgivning i praksis.

Hun er oprindeligt uddannet journalist fra SDU og har løbende videreuddannet sig inden for strategi, rådgivning, digital kommunikation og markedsføring.
CV’et tæller desuden bestyrelsesarbejde.

Gitte elsker ny viden, og med kunder over hele landet bliver lange timer på landevejene ofte fordrevet med en nørdet podcast i ørene – gerne noget om digitalisering, kommunikation, ny teknologi eller data.

Connect med og følg Gitte her

DU ER
VELKOMMEN TIL EN
(U)FORPLIGTENDE SNAK

Følg os på linkedin

Vi ved, du spørger dig selv (og måske os) …

Hvad er Brand Journalism?

”Facts tell, stories sell” – som alle andre er du sikkert også bedre til at huske gode historier end kedelige facts og tørre rapporter. Derfor skal din virksomhed eller organisation arbejde med corporate storytelling og fortælle historier, hvis I vil huskes. Strategisk storytelling (Brand Journalism) skaber synlighed og forretning.

Hvad koster I?

Godt spørgsmål. Hvad koster en flyrejse? Det kommer an på, hvor du gerne vil hen, og hvordan du gerne vil nå derhen. Vi har som udgangspunkt en timepris på 1300 kr., men vi arbejder også med faste månedsaftaler, på projektbasis eller på klippekort. Vi tør godt sige, at vi ikke de billigste. Men vi er heller ikke de dyreste.

Hvor mange er I?

Vi er en “butik” med to indehavere og derudover en række dygtige studentermedhjælpere. Derudover har vi en lang række samarbejdspartnere, som vi trækker ind, når vi enten ikke er de rette til opgaven eller har for meget i kalenderen.
(Og PS. Umiddelbart har vi ikke lyst til at blive flere fastansatte. Vi sætter meget stor pris på vores frihed og vil hellere arbejde med vores kunder og fag end lede medarbejdere.)

Hvor ligger StrupStrup®?

Vi har fysisk kontor i Fredericia, men de fleste dage er vi på farten. Vi har kunder i hele Danmark, så vi tager ofte en tur til København, Langeland eller Lemvig.
Hvis det passer bedre, mødes vi også gerne digitalt eller på telefonen. Alt er muligt.
I øvrigt bor Gitte i Odense og Jeannette i Horsens.

Kan kvinder +40 arbejde digitalt?

Det korte svar er: “Ja, sgu da!”. Det kan godt være, at vi ikke er født med en iPhone i hånden, men vi har arbejdet digitalt, siden det var muligt. Og derudover har vi også strategisk forretningsforståelse, som er mindst ligeså vigtigt som at kende den seneste nye trend (som vi selvfølgelig også følger med i).

Hvad arbejder I egentlig med?

Et godt mix af strategisk analyse og rådgivning, forretningsudvikling, kurser og foredrag samt helt praktiske opgaver som udarbejdelse af email-kampagner, drift af virksomheders sociale medier samt projektledelse. Så kort sagt: Strategisk, taktisk og operationelt arbejde i en skøn blanding.