Medlemskommunikation: Magasinet Bueskydning

Skrevet af Jeannette Refstrup

Den 26. marts 2021

Foto: Eva Kristensen

• OL-skytte Maja Jager om at vinde over det mentale pres.
• Portræt af compound-talentet Mathias Fullerton.
• Præsentation af Frøbjerg 3D-buebane og Talentcenter Bueskydning.
• Gode råd fra landstræner David Hauge om at tage springet fra 3D-breddeskytte til eliten.

Det er nogle af emnerne i det nyeste nummer af Bueskydning Danmarks medlemsmagasin, der netop er udkommet.

Vi har glæden ved at have redaktør-tjansen på Bueskydning Danmarks medlemsmagasin, og det er virkelig en fornøjelse at få lov til arbejde med så mange rare og dedikerede mennesker, hvoraf mange yder en stor, frivillig indsats.

Vi lægger et journalistisk snit over teksterne; de skal vinklede, være velskrevne og med journalistisk “udstyr” som for eksempel faktabokse, blå bog og sidehistorier – og samtidig skal magasinet i sin helhed afspejle forbundets strategi, værdier og indsatsområder.

Vi elsker den slags opgaver, hvor vi kan få lov at kombinere to fagligheder; den håndværksmæssige fra journalistikken og den strategiske fra kommunikationen.

Magasinet er i øvrigt lay-outet af Martin Samsing fra Format – og blandt andre Flemming Linnebjerg og Stine Gottlieb Hansen har skrevet.

Eva Kartholm og Tomas Jensen fra Bueskydning Danmark er med i redaktionsgruppen – og så er der et mange forbundsansatte og frivillige som har brugt tid på at forklare Jeannette, hvad forskellen er på en recurvebue, compoundbue, barbue og langbue.

Du kan se Magasinet Bueskydning her.

Fik du læst: Podcast-vært på ”Klog på gris”

Måske kan du også lide …

Et stærkere brand leder til mere kirkegang

Et stærkere brand leder til mere kirkegang

Faste kirkegængere, der går i en kirke med et stærkt brand, oplever flere sociale og spirituelle fordele ved kirkegangen – og der er sammenhæng mellem oplevede fordele og kirkegang; jo flere fordele, des mere kirkegang. Med andre ord - skab et stærkere brand, der...

Kirkekommunikation: Træng igennem verdens larm

Kirkekommunikation: Træng igennem verdens larm

Brug dig selv og fortæl jeres gode historier, hvis I vil have fat i den travle forældregeneration. (Dette indlæg har tidligere været bragt i magasinet "Kirken underviser") Vi forældre er ret svære at få i tale. Der er nemlig hele tiden mange, som vil have fat i os....

Sådan bliver du ved at have indhold nok

Sådan bliver du ved at have indhold nok

En gang for ikke så længe siden kunne mange virksomheder nøjes med en årlig kraftanstrengelse, når det store hovedkatalog skulle produceres + måske et besøg af en annoncekonsulent fra det lokale medie eller fagmedie og en telefonbogs-annoncesælger. De dage er forbi....

Skal dine tekster være 100 % bedre?


Få 3 siders tjekliste med 16 punkter + strategiske overvejelser samt huskeregler og kæpheste.

Din tjekliste er på vej, kig i din indbakke.