Medlemskommunikation: Magasinet Bueskydning

Skrevet af Jeannette Refstrup

Den 26. marts 2021

Foto: Eva Kristensen

• OL-skytte Maja Jager om at vinde over det mentale pres.
• Portræt af compound-talentet Mathias Fullerton.
• Præsentation af Frøbjerg 3D-buebane og Talentcenter Bueskydning.
• Gode råd fra landstræner David Hauge om at tage springet fra 3D-breddeskytte til eliten.

Det er nogle af emnerne i det nyeste nummer af Bueskydning Danmarks medlemsmagasin, der netop er udkommet.

Vi har glæden ved at have redaktør-tjansen på Bueskydning Danmarks medlemsmagasin, og det er virkelig en fornøjelse at få lov til arbejde med så mange rare og dedikerede mennesker, hvoraf mange yder en stor, frivillig indsats.

Vi lægger et journalistisk snit over teksterne; de skal vinklede, være velskrevne og med journalistisk “udstyr” som for eksempel faktabokse, blå bog og sidehistorier – og samtidig skal magasinet i sin helhed afspejle forbundets strategi, værdier og indsatsområder.

Vi elsker den slags opgaver, hvor vi kan få lov at kombinere to fagligheder; den håndværksmæssige fra journalistikken og den strategiske fra kommunikationen.

Magasinet er i øvrigt lay-outet af Martin Samsing fra Format – og blandt andre Flemming Linnebjerg og Stine Gottlieb Hansen har skrevet.

Eva Kartholm og Tomas Jensen fra Bueskydning Danmark er med i redaktionsgruppen – og så er der et mange forbundsansatte og frivillige som har brugt tid på at forklare Jeannette, hvad forskellen er på en recurvebue, compoundbue, barbue og langbue.

Du kan se Magasinet Bueskydning her.

Fik du læst: Podcast-vært på ”Klog på gris”

Måske kan du også lide …

Kunsten at kommunikere om bæredygtighed

Kunsten at kommunikere om bæredygtighed

Sådan kommer du i gang med at kommunikere om de bæredygtige tiltag – uden at jokke i en møgsag ”Det er meget vanskeligt at kalde et produkt mv. bæredygtigt uden at vildlede.” Det konkluderer Forbrugerombudsmanden i sin kvikguide om miljømarkedsføring fra 2021.Ordene...

Skab nærvær og personlighed i din kommunikation

Skab nærvær og personlighed i din kommunikation

Taler du direkte til din modtager, når du kommunikerer? Skab mere personlighed i din kommunikation. Tjek, om du kender de tre nemme manøvrer her. Der var engang, hvor det kun var lærde eller særligt udvalgte mennesker med licence to tell, der havde mulighed for at...

Skal dine tekster være 100 % bedre?


Få 3 siders tjekliste med 16 punkter + strategiske overvejelser samt huskeregler og kæpheste.

Din tjekliste er på vej, kig i din indbakke.